Een week vol

O bloemen. Wat heerlijk. Ik kwam thuis en er stond opeens een bos bloemen. Ik was verbaasd. Mijn man koopt eigenlijk nooit bloemen, en ze bleken ook nog eens voor mij/ons te zijn! Hij had gelezen dat we dit jaar een 'rozenhuwelijk' hadden ergens, en had bedacht dat ik een boeketje wel leuk zou vinden. Zo leuk dat hij zelf het bloemetje had samengesteld, en dat hij ook een bijzonder kleurtje rozen had uitgezocht. Lief.

Lees meer »

Hoe ik weer terug bij de tarot kwam

Ik was vorige week aan het mijmeren over de periode dat ik weer terugkwam bij de tarot. Ik ben net als heel veel tarotliefhebbers in mijn pubertijd met het spirituele in aanraking gekomen (de bibliotheek!) en daarmee ook met de tarot. Maar toen ik klaar was met studeren, mijn eerste baan had en vervolgens mijn kindjes kreeg schoof de spiritualiteit heel erg naar de achtergrond.

Lees meer »

Nog ff rustig aan..

De tijd vloog voorbij van deze eerste maand van 2024! Holy moly, het is alweer februari.  Hoe was de maand voor jou? Voor mij was het echt wel een reflectie maand en op een slakkengangetje proberen het 'leven' door te gaan. Maar ik ben best wel trots op mezelf. Ik ben weer onderweg met een groep keileuke studenten die heerlijk bezig zijn met de tarotkaarten, en ook de eerste workshops zijn weer gedaan. Ik had er echt wel weer zin in.

Lees meer »

Knuffels en Licht

Afgelopen weekend was ik voor het eerst op de Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk bij de Broodfabriek. Voor het eerst stond ik op een hele grote beurs!

Lees meer »

Alleen ademhalen moet

Ik had vorige week een mooi gesprek met een aankomende tarotstudent, en ze liet vallen: “Ja maar ik heb een email cursus gedaan en die mevrouw zei dat ik echt nog geen readings voor anderen mag doen”

Lees meer »