In een groepje meer over de tarot leren? Lekker discussiëren en vooral samen van elkaar leren? Maar vooral: dieper op de tarot in. Dat is jouw wens.

Dan zijn de groepsworkshops/cursussen die ik geef een optie voor jou!

 

Maandelijks zijn er updates van nieuwe workshops en cursussen die gegeven worden in mijn agenda, maar volg me vooral voor de laatste nieuwtjes op Instagram!

 

Dit is een workshop die perfect is voor de net-niet-meer-beginner. Je kent de kaarten, je kunt je dagkaart duiden, maar het lukt nog niet om de woorden te laten vloeien bij een echte tarotspread, laat staan een helder antwoord op je vraag er lekker uit de kaarten te laten komen!

 

Tarotspreads leren lezen, een tarotreading doen. Daar heb je de taal van de tarot voor nodig, maar ook taal om uit je mond te laten komen.

Ik weet nog dat het me duizelde als ik de kaarten had gepakt, omdat ik niet de betekenis van de kaart moest snappen maar ook nog wat de kaart betekende op het plekje in de tarotspread, en o ja, ook nog nuttig voor mijn vraag moest zijn!

Herken je dit? Doe dan mee!

 

In twee avonden neem ik je mee naar:

- de kunst van het lezen van een tarotspread

- het kiezen van de juiste spread bij een bepaalde vraag of situatie

- een verhaal weven tussen de kaarten
- de wisselwerking van de verschillende kaarten zien

- een goede en duidelijke conclusie uit de kaarten halen

- een helder antwoord uit je reading voor je vraag zien

 

Deze workshop bestaat uit twee avonden waarin we oefenen met een aantal tarotspreads, van makkelijk naar moeilijk. Deze workshop is hartstikke interactief, en zal niet alleen maar bestaan uit luisteren naar mij, maar ook oefenen met je eigen kunnen en samen met anderen.

Omdat het ook twee avonden zijn geef ik je thuiswerk mee, waar we de tweede les op terugkomen en nog verder gaan verdiepen. Je stapt uit deze workshop met ongelofelijk veel gereedschap om heerlijk voor jezelf de kaarten te lezen.

Deze workshop wordt klein gehouden qua aantal (10 personen maximaal) om er voor te zorgen dat ik je zo persoonlijk mogelijk kan helpen!

Deze workshop wordt online gegeven in Zoom, maar wordt NIET opgenomen.

Informatie over de workshop ontvang je in de week VOOR de workshop (woensdag of donderdag) met daarin de Zoomlink en  ontvang je digitaal materiaal dat we gaan gebruiken als oefenboek, maar ook een fijn naslagwerk zal zijn.

Vergroot je tarotvaardigheden!

De Thoth Tarot is een magische tarot ontsprongen uit het brein van Aleister Crowley, een van de meest controversiele magiers uit de moderne tijd.

Samen met Lady Frieda Harris maakt hij een tarot die bol staat van de symboliek, magie en kabbalistische ideeen.

De Thoth is een diep spiritueel deck, gebaseerd op de filosofie van Thelema (het gedachtegoed van Aleister Crowley) en zal je leven verrijken in een manier die je nog niet eerder hebt meegemaakt. In vergelijking tot de Rider Waite Smith, gaat de Thoth meer in op astrologie, occultisme en verhalen uit verschillende mythologieen.

De Thoth is HET tweede grote deck, naast de Rider Waite Smith, maar is veel moeilijker te doorgronden vanwege de vele invloeden die Crowley in de kaarten heeft gestopt. Ze lezen ook echt anders. Daarnaast zijn de boeken die over de Thoth tarot zijn geschreven best wel pittig, en met deze cursus wil ik daar verandering in brengen.

Ik heb het voorwerk voor je gedaan, zodat jij dit deck kunt tackelen.

 

Nieuwsgierig naar de prachtige kaarten in het Thoth tarot?

Deze cursus is voor de tarotliefhebber die:

- al enige ervaring heeft met de tarot

- wil weten waar de Thoth tarot vandaan komt

- wat de bijzondere symboliek in de kaarten ons verteld

- wil snappen hoe het Thoth systeem in elkaar zit

- geïnteresseerd is in diepe occultische kennis die Aleister Crowley in de kaarten heeft gestopt

- vooral praktisch maar toch diep deze kaarten wil gebruiken

 

Tijdens deze cursus staan we samen stil bij de achtergrond van de Thoth tarot en hoe je dit tarotdeck het beste kunt gebruiken.

 

Wat leer je?

- Hoe de Thoth is ontstaan uit het brein van Aleister Crowley

- Hoe de Thoth georganiseerd is

- De relatie tussen de Thoth, astrologie, qabalah en 'sacred geometry'

- De symboliek van de kaarten van het grote arcanum, maar ook de betekenissen en associaties

- De verhalen achter de kaarten van het kleine arcanum en hoe je de betekenis bepaalt uit het beeld

- De relatie tussen het Thoth systeem en de Qabalistische boom van het leven

- De symboliek van het Hermetisch Rozenkruis op de achterkant van de kaarten

- De ideeën vanuit Thelema in de Thoth tarot

- Verschillende leggingen vanuit de ideeen van Aleister Crowley en de Order of the Golden Dawn (want praktisch bezig zijn is altijd belangrijk!)

 

Na deze cursus heb je vertrouwen in je eigen leeskunsten van de tarot om dit prachtige Thoth deck te gebruiken in je leggingen voor diepere spirituele kennis over jezelf.

Deze cursus gaat ook echt diep!

 

De cursus zelf bestaat uit:

- 6 online lessen van anderhalf uur (via Zoom)

 

- bij elke les een prachtig (digitaal) naslagwerk waar je heldere informatie vindt en kunt gebruiken als een werkboek om te oefenen met de Thoth

- elke les een bijzondere legging geinspireerd door of gemaakt Aleister Crowley

- stap voor stap helder door dit bijzonder maar diepe systeem door, je krijgt persoonlijke begeleiding van mij!

- toegang tot de besloten studenten Facebook groep, waar ook de eerdere Thoth studenten zijn

 

De cursus start op maandag 4 maart tussen 19:00 en 20:30, de laatste maandag is 15 april. Op tweede paasdag is er geen les.

De cursus is online via Zoom, en er is plek voor 10 studenten.

Bij deze cursus zit er geen Thoth deck inbegrepen. Je kunt deze in drie formaten vinden. Ik raad je aan om of voor de middelmaat te gaan (paarse doos) of voor de grote versie (groene doos). Bij de grootste versie kun je de details en de symboliek het beste zien, maar om te schudden zijn het hele grote kaarten!

Dit deck dien je zelf aan te schaffen voordat de cursus begint.

Informatie krijg je van mij in de week voordat de cursus start. Je krijgt dan toegang tot de speciale cursusomgeving en de Zoomlink.

 

Ben jij klaar voor de volgend stap op je tarotpad?