In een groepje meer over de tarot leren? Lekker discussiëren en vooral samen van elkaar leren? Maar vooral: dieper op de tarot in. Dat is jouw wens.

Dan zijn de groepsworkshops/cursussen die ik geef een optie voor jou!

 

Maandelijks zijn er updates van nieuwe workshops en cursussen die gegeven worden in mijn agenda, maar volg me vooral voor de laatste nieuwtjes op Instagram!

 

Kan je heksenleven een boost gebruiken?

Wil je meer magie in leven?

En ben je fan van de tarot?

 

Stap in de cirkel....

 

Kom onder begeleiding van een traditionele heks, tijdens de periode richting Walpurgisnacht en Beltane, de (eerste) stappen van magie leren, gebruiken en inzetten in combinatie met de tarot.

De tarot is een hele krachtige tool om ons leven zo in te richten dat we bereiken wat we willen. En magie is een eigenlijk niet zo heel gek iets dat perfect hierbij past. Hekserij is niet alleen maar mee leven met de natuur en de seizoenen, hekserij is ook een kunde, een stukje doen. En hier komt magie om de hoek kijken.

Deze workshop is perfect voor als je echt eens wilt proeven van magisch werk, en niet zo goed weet hoe en waar je daarmee moet beginnen.

Deze workshop wordt een magie 101 en ik leer je daarbij de tarot te gebruiken om je magisch werk richting te geven. Heb je meegedaan met de vorige editie in mei? Leuk!
Deze versie wordt wat donkerder en gaan we magie voor onze donkere kant inzetten, en ondersteunen we dat met amulet- en symboolmagie.
Maar dat niet alleen:

Want wat is er belangrijk voor magie?

Hoe zet je een intentie?

Hoe houd je jezelf gefocused tijdens magie?

Hoe maak je een amulet?
Welke verschillende manieren zijn er?

Hoe stuur je je wens de wereld in?

Dit alles komt aan bod tijdens deze workshop.

Ben jij klaar voor een avondje heerlijk energiewerk en inspiratie voor je eigen Samhain ritueel?

 

Praktische informatie

De workshop wordt live via Zoom gegeven, en er wordt een replay beschikbaar gesteld.

Je ontvangt een week van te voren de link om bij de workshop aan te sluiten en je ontvangt de dag van te voren een werkboek voor bij de workshop.

Is deze workshop alleen voor heksen?

Nee, als jij gelooft in intentie, je wil, in de wet van aantrekkingskracht etc, dan is deze workshop ook voor jou!