Tarotconsulten

 

Een tarotconsult of reading boeken kan zowel live via Zoom (57 euro) of persoonlijk in Zoetermeer aan de keukentafel (67 euro) plaatsvinden. Een tarotconsult duurt bij mij ongeveer uur.

Bij online readings maak ik gebruik van meerdere webcams zodat je je reading helemaal kunt meekijken. Bij een keukentafel consult bied ik je een lekker kopje thee aan.

Direct jouw afspraak inplannen gaat op twee manieren: via mijn online boekingssysteem of via mail. Hieronder (als je even scrolt) kun je zelf bekijken wat er beschikbaar is in mijn agenda. Soms komt er een gaatje vrij, en dan is het sneller om mij te mailen voor een plekje voor een consult.

Wil je een geliefde, vriend of vriendin een tarotconsult cadeau doen? Kies dan voor een cadeaubon voor een tarotreading!

 

My tarotreadings are available in English as well! Please let me know in the booking comment that you would like to converse in English. I am not a native speaker, but I will not be talking any Dunglish ;) I have been teaching bilingual over five years, and have gotten my Cambridge language certification.

Hoe ik de tarot lees

Het voelt voor mij als een eer dat jij hier geïnteresseerd aan het lezen bent en een tarotreading van mij zou willen ontvangen. Ik weet dat het kiezen van de juiste tarotist ook een stuk vertrouwen schenken is. Dat is heel bijzonder, en daarom wil ik jou ook een best mogelijke tarotreading geven. Ik wil dat je na je consult wegloopt (of wegklikt) met het gevoel en het weten dat je vooruit kunt in je leven, dat je echt gereedschap hebt gekregen om je doel te bereiken en dat je je niet alleen maar voelt alsof je de wereld moet overleven, maar dat je juist door de reading kunt groeien en bloeien. Zo veel, dat je je bewust van je eigen kunnen en zijn bent.

 

Ik gebruik tijdens mijn tarotconsulten mijn kennis, ervaring en intuïtie die ik meer dan 10 jaar al werkend met de tarot heb opgedaan. Maar niet alleen mijn eigen inbreng is belangrijk in het consult, ook die van jou.

 

Wat anderen zeggen over mijn consulten

 

 

'Vandaag een fijn en verhelderend tarot consult bij Barbara gehad.

Ze wist op trefzekere wijze verbanden te leggen tussen mijn vraag en de gekozen kaarten.

Dat kan alleen als je echte diepe kennis van de betekenis van de kaarten hebt. En dat heeft Barbara! '

Wieke          

 

'Afgelopen week had ik bij Barbara een tarotlezing. Ik ontving mooie boodschappen en inzichten! Er werd de tijd voor mijn genomen en Barbara legt het goed en nuchter uit.

Omdat er veel informatie op me af kwam vond ik het heel fijn dat ik een foto ontving van de legging zodat ik het zelf nog rustig kon bestuderen!  Ik vind Barbara een warm en oprecht persoon en ook haar Instagram account is leuk om te volgen met inspirerende berichten!'

Madelon

 

  'De kaartlegging door Barbara vond ik heel prettig, ze nam de tijd, luisterde goed naar mijn wensen en

kon duidelijk vertellen wat ze in de kaarten zag!'

T.H.

 

'Ik heb bij Lucet in Aurora twee keer een tarot legging gehad. Een keer een december legging en een jaar Reading.
Barbara legt de kaarten en komt met nuchtere to the point uitleg van de kaarten. Heel fijn dat het met foto’s erbij goed uitgelegd word wat de periode voor je in petto heeft. Een lieve en meevoelende vrouw, niet zweverig maar rustig en behulpzaam.
Ik zou zeggen laat je kaarten leggen door deze dame, een echte aanrader.'

P.M. Mus

 

'Ik heb al een aantal keer een tarot reading van Barbara mogen ervaren. Barbara is super lief en oprecht, ze weet waar ze het over heeft. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik me totaal op me gemak voel bij haar, en dat vind ik heel belangrijk!

Barbara leest de kaarten heel duidelijk en op een fijne manier. En daar komen altijd goede adviezen uit, waar ik ook echt iets mee kan! Zeker een aanrader en ik zal dit ook zo nu en dan doen, even tijd voor jezelf!'

M.

 

Belangrijk om te weten; de kleine lettertjes

 

- Je geplande tarotconsult is van te voren volledig betaald.

- Je bent minimaal 18 jaar oud om een tarotconsult te boeken en te ontvangen.

- Ik behoud het recht om een tarotconsult te weigeren (dit hangt af van redenen/omstandigheden).

- Ik heb een 10 minuten wachtperiode bij zowel een live als een online consult. Daarna ga ik over naar de orde van de dag zoals ik gepland heb.

Ik snap het helemaal als het leven even in de weg staat of gebeurd, maar als ik niks van je hoor voor ons gepland consult dan behoud ik het recht om je consult te annuleren zonder teruggaaf van betaling. Als je denkt dat je te laat bent, mail me alsjeblieft op info@lucetinaurora.nl en laat het me weten. Stuur me alsjeblieft geen bericht of DM via social media over je tarotconsult.

- Door een tarotconsult te boeken geef je aan dat je op de hoogte bent en het eens bent met mijn voorwaarden.

- Boek je bij mij in Zoetermeer een reading? In mijn praktijkruimte zijn ook twee lieve parkieten en er loopt een poes rond.

 

Regels voor terugbetaling

Wees er bewust van dat ik geen terugbetaling geef na een tarotconsult. Dit betekent dat als ik voor jou een tarotreading doe en het de reading is niet naar jouw zin, dat er geen terugbetaling plaatsvindt. Als je een tarotconsult boekt bij mij dan betaal je voor mijn tijd en mijn kennis/ervaring.

Wees er bewust van dat ik geen terugbetaling geef als je je tarotconsult mist. Dit betekent dat als je een tarotconsult boekt/plant en bijvoorbeeld vergeet, dat je niet je geld terugkrijgt.

Wees er bewust van dat als je je tarotconsult mist (om wat voor reden dan ook en je hebt me niet laten weten dat je hem gaat missen) dat als je je consult opnieuw wilt plannen dat je dan voor een nieuw consult betaalt. In het geval van dat je vergeten was dat je een consult had en hem opnieuw wilt inplannen, dan zul je een nieuw consult voor de volledige prijs moeten boeken.

Wees er bewust van dat ik geen terugbetaling doe voor cadeaubonnen. Als je voor een vriend/familielid een cadeaubon koopt en diegene boekt geen consult of neemt nooit contact met me op om een consult in te plannen, krijg je je geld niet terug.

 

Annulering van je consult

Je hebt het recht om tot 24 uur van te voren je tarotconsult te annuleren. Dit kan via de boeking/bevestigingsmail van je bestelling. Als je binnen de 24 uur afzegt, krijg je geen geld terug en zul je een nieuw consult moeten boeken en betalen als je opnieuw wilt plannen. Neem alsjeblieft gerust contact met me op via info@lucetinaurora.nl als het je niet lukt om bij onze afspraak te zijn.