Tarotconsulten

 

Een tarotconsult of reading boeken kan zowel live via Zoom (57 euro) of persoonlijk in Zoetermeer (67 euro) plaatsvinden. Een tarotconsult duurt bij mij ongeveer een uur.

Zowel online als in Zoetermeer kun jij je vraag aan de kaarten stellen. Bij online readings maak ik gebruik van meerdere webcams zodat je je reading helemaal kunt meekjiken en een lekker kopje thee bied ik je aan aan de keukentafel in Zoetermeer.

Meer informatie en direct jouw afspraak inplannen gaat via mijn speciale boekingspagina. Hier zie je mijn agenda en welke plekken er open zijn voor tarotconsulten.

Daarnaast bied ik gedurende het jaar ook speciale readings aan, zoals een seizoens of jaarfeestreading, of een jaarreading. Deze zijn beperkt beschikbaar, en via mijn nieuwsbrief blijf je op de hoogte wanneer ik deze aanbied.

Wil je een geliefde, vriend of vriendin een tarotconsult cadeau doen? Kies dan voor een cadeaubon voor een tarotreading!

 

My tarotreadings are available in English as well! Please let me know in the booking comment that you would like to converse in English. I am not a native speaker, but I will not be talking any Dunglish ;) I have been teaching bilingual over five years, and have gotten my Cambridge language certification.

Hoe ik de tarot lees

Het voelt voor mij als een eer dat jij hier geïnteresseerd aan het lezen bent en een tarotreading van mij zou willen ontvangen. Ik weet dat het kiezen van de juiste tarotist ook een stuk vertrouwen schenken is. Dat is heel bijzonder, en daarom wil ik jou ook een best mogelijke tarotreading geven. Ik wil dat je na je consult wegloopt (of wegklikt) met het gevoel en het weten dat je vooruit kunt in je leven, dat je echt gereedschap hebt gekregen om je doel te bereiken en dat je je niet alleen maar voelt alsof je de wereld moet overleven, maar dat je juist door de reading kunt groeien en bloeien. Zo veel, dat je je bewust van je eigen kunnen en zijn bent.

 

Ik gebruik tijdens mijn tarotconsulten mijn kennis, ervaring en intuitie die ik meer dan 10 jaar al werkend met de tarot heb opgedaan. Maar niet alleen mijn eigen inbreng is belangrijk in het consult, ook die van jou.

 

Tijdens een consult gebruiken we samen de kaarten om te zien wat er in je leven speelt, waar je heel graag naar toe wilt bewegen (als je dat graag wilt) en hoe je daar kunt komen. We kijken ook naar jou, je dagelijks leven, en hoe de wereld invloed heeft op jou, je gevoelens en je denken.

 

Wees er alsjeblieft bedacht op dat ik geen vervanging ben voor professionele hulp. Ik ben geen advocaat, arts, psycholoog of psychotherapeut. Dit betekent dat ik geen medisch, juridisch, financieel of psychologisch advies kan geven.

Al mijn readings zijn vertrouwelijk en alleen voor jou.

 

Belangrijk om te weten

 

- Je geplande tarotconsult is van te voren volledig betaald.

- Je bent minstens 18 jaar oud om een tarotconsult te boeken en te ontvangen.

- Ik behoud het recht om een tarotconsult te weigeren (dit hangt af van redenen/omstandigheden).

- Ik heb een 10 minuten wachtperiode. Ik snap het helemaal als het leven even in de weg staat of gebeurd, maar als ik niks van je hoor voor ons gepland consult dan behoud ik het recht om je consult te annuleren zonder teruggaaf van betaling. Als je denkt dat je te laat bent, mail me alsjeblieft op info@lucetinaurora.nl en laat het me weten. Stuur me alsjeblieft geen bericht of DM via social media over je tarotconsult.

- Door een tarotconsult te boeken geef je aan dat je op de hoogte bent en het eens bent met mijn voorwaarden.

- Boek je bij mij in Zoetermeer een reading? In mijn praktijkruimte zijn ook twee lieve parkieten en er loopt een poes rond.

 

Regels voor terugbetaling

Wees er bewust van dat ik geen terugbetaling geef na een tarotconsult. Dit betekent dat als ik voor jou een tarotreading doe en het de reading is niet naar jouw zin, dat er geen terugbetaling plaatsvindt. Als je een tarotconsult boekt bij mij dan betaal je voor mijn tijd en mijn kennis/ervaring.

Wees er bewust van dat ik geen terugbetaling geef als je je tarotconsult mist. Dit betekent dat als je een tarotconsult boekt/plant en bijvoorbeeld vergeet, dat je niet je geld terugkrijgt.

Wees er bewust van dat als je je tarotconsult mist (om wat voor reden dan ook en je hebt me niet laten weten dat je hem gaat missen) dat als je je consult opnieuw wilt plannen dat je dan voor een nieuw consult betaalt. In het geval van dat je vergeten was dat je een consult had en hem opnieuw wilt inplannen, dan zul je een nieuw consult voor de volledige prijs moeten boeken.

Wees er bewust van dat ik geen terugbetaling doe voor cadeaubonnen. Als je voor een vriend/familielid een cadeaubon koopt en diegene boekt geen consult of neemt nooit contact met me op om een consult in te plannen, krijg je je geld niet terug.

 

Annulering van je consult

Je hebt het recht om tot 24 uur van te voren je tarotconsult te annuleren. Dit kan via de boeking/bevestigingsmail van je bestelling. Als je binnen de 24 uur afzegt, krijg je geen geld terug en zul je een nieuw consult moeten boeken en betalen als je opnieuw wilt plannen. Neem alsjeblieft gerust contact met me op via info@lucetinaurora.nl als het je niet lukt om bij onze afspraak te zijn.

 

 

Speciale seizoens consulten

In oktober kun je een afspraak maken voor een Samhain reading. Tijdens deze reading maken we een verbinding tussen je lichte en donkere kant, je bewustzijn en je onderbewustzijn. Een mooie helende reading tijdens deze speciale maand, waarbij we merken dat we naar de donkere helft van het jaar schuiven. Deze reading duurt ongeveer 45 minuten.

 

Vanaf oktober tot en met januari kun je ook een afspraak maken voor een jaarreading voor 2024! Fris en fruitig en vol ondersteuning het nieuwe jaar beginnen? Dat kan. Je krijgt bij elke maand in 2024 een mooie actie en een boodschap, en we nemen ook mee in welke gebieden jij wilt groeien en bloeien. De jaarreading duurt ongeveer 90 minuten.

Reviews

 

                   'De kaartlegging door Barbara vond ik heel prettig, ze nam de tijd, luisterde goed naar mijn wensen en

kon duidelijk vertellen wat ze in de kaarten zag!'

T.H. -Zoetermeer

 

'Ik heb bij Lucet in Aurora twee keer een tarot legging gehad. Een keer een december legging en een jaar Reading.
Barbara legt de kaarten en komt met nuchtere to the point uitleg van de kaarten. Heel fijn dat het met foto’s erbij goed uitgelegd word wat de periode voor je in petto heeft. Een lieve en meevoelende vrouw, niet zweverig maar rustig en behulpzaam.
Ik zou zeggen laat je kaarten leggen door deze dame, een echte aanrader.'

P.M. Mus

 

'Ik heb al een aantal keer een tarot reading van Barbara mogen ervaren. Barbara is super lief en oprecht, ze weet waar ze het over heeft. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik me totaal op me gemak voel bij haar, en dat vind ik heel belangrijk!

Barbara leest de kaarten heel duidelijk en op een fijne manier. En daar komen altijd goede adviezen uit, waar ik ook echt iets mee kan! Zeker een aanrader en ik zal dit ook zo nu en dan doen, even tijd voor jezelf!'

M.