Verliefd worden op de Tarot in 78 dagen!

Je zit samen met je deck, je notitieboekje en je boeken om je heen aan de tafel. Je droomt weg. Je aandacht glipt.

O wacht. Je was met de tarot bezig. Pfff geen zin. Je legt alles maar weer opzij. Je legt alles maar weer opzij. Want die betekenissen opzoeken en er chocola van maken. Dat kost zoveel tijd, en dan nog vind je vaak geen antwoord op je vraag. Te vaag.

En zo gaat het telkens. Je wilt supergraag die tarot voor jezelf gebruiken. Want je voelt de kracht van de tarot en ziet om je heen dat er mega mooie boodschappen uit de tarot komen. Maar het lukt niet om er regelmatig tijd voor uit te trekken, en het telkens opzoeken van de betekenissen is ook niet leuk.

 

Doe dan mee met mijn basiscursus 'Verliefd op de Tarot worden in 78 dagen'!

 

In 78 dagen leer ik je alles als het gaat om Tarot 101, maar dat niet alleen. Leren is namelijk niet doen. Deze basiscursus is zoveel meer. Elke les staat bol van de tips en trucs, en zijn we serieus bezig met HOE je de kaarten kunt lezen in de lessen. Hoe passen ze in je leven? Waar staan ze voor als je om je heen kijkt?

Vanaf les 3 zijn we heerlijk bezig met de kaarten leggen en kun jij al genieten van de wijsheid van de tarot.

 

Wat ga je kunnen na deze 78 dagen?

Je trekt niet meer alleen dagkaarten, je kunt ook legpatronen doen (en er blij van worden!)

Je legt en duidt zelf je kaarten in leggingen met als ultieme doel; het Keltisch Kruis

Je snapt de symboliek van de kaarten

Je gebruikt niet alleen de Rider Waite Smith maar ook een deck wat jij gaaf vindt

Je ziet in de kaarten wat de boodschap is voor jou

Je hebt een mooi tarotritueel voor jezelf gemaakt

Je weet met hulp van de tarot hoe je stappen vooruit naar jouw doelen

Je past de tarot toe op je (spirituele) levenspad en het dagelijks leven

 

Wat ga je meemaken in de 'Verliefd worden op de Tarot in 78 dagen' cursus?

Heerlijk thuis oefenwerk

Heel veel praktijk; elke les bezig zijn

Veilige en gezellige lesgroepen

Je krijgt door mij geschreven materiaal in de vorm van een prachtig en duidelijk werkboek vol met tips/trucs/leggingen/notitieruimte/kladderen bij de kaarten, hier ga je jaren van genieten

Steeds meer routine als het gaat om de tarot.

Maar vooral:  veel tarotplezier!

 

 

Hoe meedoen?

- de basiscursus live via Zoom in een groep waarin we samen de lessen doorlopen

OF

- de basiscursus op eigen tempo (zelf bepalen wanneer je de les van de groep die ook in januari start kijkt) en vier momenten van begeleiding door mij van 30 minuten die je met mij inplant

 

Opbouw van de cursus

- 11 lessen in kleine groepjes (maximaal 10 mensen) zodat je persoonlijke aandacht krijgt en kunt praten/discussiëren/leren over de tarot

- online aansluiten vanuit je eigen thuis (alles wordt via Zoom gegeven)

- Vier masterclasses

- Drie vragenuurtjes via de besloten Facebook groep die voor alle studenten toegankelijk is

- alle video's worden opgenomen zodat je die nog een keer terug kunt kijken in de herhaling of als je een keer toch niet kunt.

 

 

Dit zit er sowieso in de cursus

Voor zowel de live als eigen tempo versie:

- Een welkomstpakket waar je meteen mee aan de slag kunt, bestaande uit een tarotdeck dat je echt nog niet hebt, een mooie startoefening die je kunt doen zonder ervaring te hebben en leuke cadeautjes voor een mooi momentje met je nieuwe tarotdeck

- Prachtig materiaal geschreven door mij, Barbara, met 19 jaar onderwijservaring en meer dan 20 jaar tarotervaring

- Hulp via de mail, Facebookgroep en medestudenten; we leren samen!

Hoe is deze cursus anders dan andere cursussen?

Natuurlijk komen alle kaarten voorbij, maar het grootste doel is dat je ZONDER boekje juist de kaarten vloeiend gaat leren lezen.

We doen het samen. Het is absoluut geen zelfstudie cursus! Geen email, geen 'bestudeer deze kaarten zelf' of 'wat voel je er bij'.

Dat je liefde voelt voor de tarot en waardevolle antwoorden krijgt van de kaarten want; ik ga je leren 'kapstokken'. Dit is een techniek die ik ook doe bij mijn examenleerlingen biologie, en die werkt perfect voor de tarot!

Ik help je het verschil te zien tussen het kleine arcanum, hofkaarten en grote arcanum zodat je ze makkelijk kunt duiden als op zichzelf staande kaarten in een legging.

Waar ik me aan erger bij andere cursussen is dat zij beginnen met het grote arcanum; ik doe dit juist NIET. Ik wil namelijk dat je je tarotkennis rustig opbouwt. Hiermee heb je een veel fijnere opbouw van je tarotkennis en zul je zien dat je niet overweldigd raakt en heel relaxed deze cursus doorloopt.

Weinig thuiswerk! Ongeveer 45 minuten per week. Natuurlijk mag je daar over heen gaan.

 

 

De lesmomenten

Tijdens deze cursus heb je 11 wekelijkse lesmomenten. Daartussendoor, op verschillende momenten, zijn er masterclasses en lives.

De ochtendversie start op maandag 8/4 tussen 10:0 en 11:00 en loopt door tot 8/7 2024. In de meivakantie (29/4 en 6/5) en op tweede pinksterdag (20/5) is er geen les.

De avondversie start op dinsdag 9/4 tussen 19:00 en 20:00 en eindigend op 9/7. Op 21/5 is er geen les.

 

Bij de eigen tempo versie plannen we samen vier momenten in.

 

 

Je krijgt toegang tot een speciale leeromgeving waar je zowel de video's, de werkboeken, maar ook extra tips en trucs kunt vinden.

 

De Masterclasses en de Q & A's zijn verspreid door de 3 maanden op verschillende dagen en tijden.

Die krijg je te zien in de speciale leeromgeving

Alles (alles) wordt ook opgenomen en is terug te zien.

Er is een (groeiende) Facebook groep speciaal voor jou als student waar je je leggingen kunt delen, vragen kunt stellen en met elkaar kunt werken aan de opdrachten. Er is echt een community gevoel!

 

 

 

De investering

Jouw investering voor dit mega coole traject is 397 euro als je kiest voor de wekelijkse lessen.

Je kunt kiezen hoe je het cursusgeld wil voldoen:

- In 1 keer of

- In 3 maandelijkse termijnen van 137 euro

- In 6 maandelijkse termijnen van 67 euro (dit bedrag is hoger in verband met administratiekosten).

 

Als je kiest voor termijnen ontvang je losse facturen via de mail. Deze starten eind januari.

 

Dit is voor 17 contactmomenten verdeeld over drie maanden! Anders dan bij andere cursussen ben ik er echt voor je. Niet alleen maar zelfstudie. Ik begeleid je van A tot Z in de tarot.

 

Wil je op eigen tempo de cursus volgen? Deze versie is 297 euro.

 

Dit is een traject waarmee je een basis legt voor de rest van je leven.

Geef vage duidingen meer. Niet meer de betekenissen hoeven opzoeken.

Heerlijk aan de slag met leggingen en zien waar je naar toe wilt met je leven, probleemsituaties oplossen, en jezelf leren kennen.

 

FAQ

- Hoe groot zijn de groepen?

In elke groep zitten tussen de 7 en 10 mensen, precies genoeg voor persoonlijke aandacht en lekker praten over de tarot

 

- Hoe krijg ik al het materiaal?

Je krijgt het materiaal per les als download. Al het materiaal ga je vinden in de online omgeving Dit geldt ook voor de masterclasses en eventueel extra materiaal dat ik voor je maak.

 

- Ik heb een druk leven, hoeveel huiswerk is er?

Ik heb het thuiswerk zo ingericht dat je er maximaal per week ongeveer 45 minuten tot een uurtje moet reserveren. Daarnaast kun je, als je wilt, ook alle lessen terugkijken.

 

- Wat nu als ik een les niet kan?

Je kunt of in de parallelgroep aansluiten (er is een ochtend of een avondgroep, maar die lopen allebei gelijk op) of er voor kiezen om de video terug te kijken. Ik neem alle lessen op!

 

- Hoe lang heb ik toegang tot de online omgeving?

Na het traject heb je nog zes maanden toegang tot alle video's en het materiaal.

 

- Ik heb een andere vraag over dit traject (lesmomenten, niveau, financieel etc), wat nu?

Mail me gerust! Ik neem snel contact met je op.

 

Dit is het begin van een onwijs mooi tarotpad dat je gaat bewandelen.

Je gaat ongelofelijk veel leren over de kaarten, maar meer nog; over jezelf.

Laat de tarot toe in je leven.

 

 

liefs

Barbara

 

Wat mijn studenten vertellen:

 

"Uw lessen hebben mij ongemerkt dit vertrouwen gegeven en mij hier gebracht. Ik ben u hier heel dankbaar voor, want als wat ik voel voor de tarot verkeerd was gevoed, dan was de kans heel groot dat ik het had opgegeven omdat het onmogelijk leek te beheersen. Voor uw tarotcursus leek de tarot iets groots, moeilijk doorgrondbaar, iets verheven, maar zeer aanlokkelijk. Nu is de tarot mijn wijze maatje waar ik veel van kan leren.

Ik vind u een geweldige docent. We hebben het er al een paar keer over gehad, maar uw openheid, begrip, enthousiasme en warmte heeft mij een veilig gevoel gegeven om mij te uiten en te komen zoals ik ben. Ik voel mij zo veilig bij u dat ik interactief ben; ik geef antwoorden en ik stel àl mijn vragen."

Cheryl

 

"Ik wil je nog even enorm bedanken voor de cursus. Je bent een geweldige tarotjuf met heerlijke praktische verhaaltjes bij de kaarten die gewoon in mijn hoofd zijn blijven hangen! Daar blijk ik zoveel meer aan te hebben dan alleen 'de algemene betekenis'. Ik vond het zo fijn dat we ruim de tijd kregen voor alle onderwerpen, ruimte voor alle vragen die ik had en vooral ook dat er een ochtend-groep was, want in de avond had mijn hoofd helaas niet veel meer op kunnen pikken. Jouw cursus kwam voor mij ook precies op het juiste moment op mijn pad."

Danielle

 

"Heel erg bedankt voor dit initiatief! Ik heb er veel uit geleerd en ik zie in de kaarten dat ik er nog veel plezier en wijsheid ga uit halen"

 

"Jouw lessen zijn heel inspirerend. Je laat me op een andere manier naar de kaarten kijken. Vooral het beter kijken naar het totaal plaatje dus ook letten op de symbolen maakt het een boel interessanter en levendiger. k ben er inmiddels ook achter dat de kaarten nogal eens gelijk hebben en een eye-opener kunnen zijn in een situatie. En wil ik ze vlot kunnen lezen de basiskennis goed moet zijn en daar moet ik nog wat aan doen. Jouw kapstokken zijn een prima hulpmiddel, nu nog mijn jas (goed) leren ophangen!"

 

"Ik heb hiervoor cursussen gedaan, en daar heb ik echt niks geleerd. Nu weet ik bijna alle kaarten te duiden,

weet wat ze betekenen en werk ik nu met het Lichtzieners Tarot!

Dankjewel hiervoor!"

Niels

 

Meer reviews kun je hier lezen

 

 

 

Kies jij voor de tarot?