Tarot Deck Reviews

 

Zo gaandeweg heb ik een aardige collectie aan tarot decks verzameld. Nieuw, indie, tweedehands en antiek. In deze reeks artikelen review ik telkens een tarotdeck dat in de spotlight mag! Heb je een deck op het oog en wil je wat meer informatie over wat ik van het deck vindt? Vraag! Dit kan via het contactformulier op de pagina 'Over mij'. Als het gaat om tarot decks is mijn smaak enorm divers en ben ik eerlijk en helder over voor- en nadelen van een bepaald deck. Maar wel altijd op een enthousiaste manier beschreven.

Veel leesplezier!

 

Let op; ik sta niet in voor de gevolgen voor eventuele impulsaankopen na het lezen van een review! ;)

Mijn favoriete tarotdecks van 2022

O jongens, wat is dit jaar snel gegaan! En man wat is er een hoop moois in de tarotwereld. Zoveel kunst, zoveel mooie afbeeldingen. Het is echt fantastisch. Maar; ik moest gaan nadenken over mijn favoriete decks en mijn meestgebruikte tarotdecks. De tarot is nog meer in mijn leven gekomen het afgelopen jaar. En om eerlijk te zijn: dit was dus officieel jaar nummer 1 van Lucet in Aurora Tarot. En wat heb ik een plezier gehad om tarotmoois met jou te mogen delen.

Lees meer »

The Antique Anatomy Tarot

Vandaag wil ik een prachtig modern deck met jullie delen. Eentje die al heel lang op mijn verlanglijstje stond, maar slecht verkrijgbaar was, en waarvan ik wist dat er ook veel nepdecks van in omloop waren.

Lees meer »

Queen of Wisdom Orakel // de Orakelmeisjes

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met de Orakelmeisjes was een bericht dat voorbij kwam dat ze een speciale dag hadden waarbij ze lazen uit een van de orakels die zij zelf hebben ontwikkeld (het plantenorakel link toevoegen) en dat je meteen een tattoo kon laten zetten van diezelfde plant. Met van alles er om heen. Hoe cool is dat.

Lees meer »

Insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden..

In een ver (nou ja niet zo ver) verleden had ik een haakblog, waar ik mijn eigen patronen publiceerde.. Echt? Ja echt! Ik was vooral fan van shawls haken, maar haakte ook groente en fruit. Nieuwsgierig? Al mijn patronen zijn nog steeds online te vinden (gratis!).

Lees meer »

The Pride Tarot

Ik ruik de zomervakantie al…. En dat betekent dat er weer vrijheid en tijd is! De kinderen begonnen al over een tripje voor de boekenwinkels… Want; elke zomervakantie doe ik met de kinderen een rondje Den Haag, met als hoogtepunt bezoekjes aan zowel de American Book Center en de Paagman om een heerlijke stapel leesvoer de regelen voor de zomervakantie. En dan weten ze ook dat we ergens eindigen om een lekker hapje te eten (lees; de Engelse/Ierse pub in Den Haag)

Lees meer »