Lucet in Aurora Tarot - Agenda

 

Elke maand zijn er nieuwe cursussen, acties of workshops over en met de tarot die je bij Lucet in Aurora kunt doen. Hieronder vind je een overzicht per maand wat er op de planning staat.

Wil je op elk moment op de hoogte blijven van alles dat ik organiseer? Schrijf je dan vooral in voor mijn nieuwsbrief! Deze valt zo aan het begin van elke maand in je mailbox.

 

2023

September

woensdag 6 september Start van de woensdaggroep (19:00-20:00) voor de 'Verliefd op de Tarot in 78 dagen' cursus

donderdag 7 september  Start van de donderdaggroep (10:00-11:00) voor de 'Verliefd op de Tarot in 78 dagen' cursus

In deze cursus neem ik je mee langs de volledige basis van de tarot. Maar dat niet alleen; ook begin je bijna direct met leggingen/readings voor jezelf te doen, en je leven te verrijken met de wijsheid van de tarot. Lees meer over deze cursus op de cursuspagina.

 

dinsdag 12 september (tot en met 17 oktober) - Start van de 6 weekse Thoth tarot cursus 19:00

Aangetrokken door de prachtige platen van de Thoth tarot? Maar geen idee hoe je deze bijzondere tarot kunt gebruiken? De Thoth is doordrenkt met magie, Qabalah en filosofie. Deze kaarten zijn anders dan de Waite Smith, en zul je ook op een andere manier lezen. Leer de prachtige verhalen van de Thoth, diepe tarotleggingen en een frisse blik op de tarot zelf. Perfect voor de gevorderde tarotist!

 

maandag 18 september 19:00 Masterclass: Qabalah en de Tarot

De Qabalah is een systeem overgenomen uit het Joodse mysticisme die ongelofelijk veel invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de tarot zoals we die kennen. Helaas wordt er veel te weinig aandacht aan de Qabalah en ga ik daar bij deze masterclass diep op in. Dit helpt je om de gedachte achter de opbouw van de tarot, de elementen en de afbeeldingen beter te begrijpen.

 

donderdag 21 september 12:00 Tosti's en Tarot: Herfst Equinox

We staan stil bij de symboliek van de herfstequinox, ook wel Mabon genoemd, en doen een heerlijke legging door mij gemaakt. Deze Tosti's en Tarot staat in het teken van de beweging naar de donkere helft van het jaar.

 

Oktober

maandag 16 oktober 19:00 Workshop: Magie en Tarot, toewerken naar Samhain

Tarot was een middel dat ook in magische genootschappen gebruikt werd. In deze prachtige heksenworkshop laat ik je zien hoe je magie doet, en hoe je de tarot daarbij kunt gebruiken. Let op: aan deze workshop zit een maximaal antal deelnemers!

 

donderdag 26 november 12:00 Tosti's en Tarot; Arthur Edward Waite, de vader van de moderne Tarot

Wat kunnen we over hem zeggen? We hebben alles aan hem te danken!

 

November

maandag 6 november (tot en met 27 november) Start 'De reis van de Dwaas; dieper het grote arcanum in' 19:00-20:30

Ga mee het grote arcanum in. Leer de symboliek, de verhalen van het ontstaan van de grote arcanumkaarten, maar ook hoe je deze prachtige groep kaarten kunt gebruiken voor reflectie en wijsheid in je leven.

 

donderdag 30 november 12:00 Tosti's en Tarot; Aan de slag met je tweede deck - kennismaken met nieuwe kaarten

Ergens een deck liggen waar je 'niks' mee kunt? Grijp die er dan bij voor dit lunchwebinar.

 

December

donderdag 14 december 12:00 Tosti's en Tarot; Mindfulness met de Tarot

Ontspannen momentje met de tarot nodig? Adem in, adem uit en sluit aan voor een heerlijk samenzijn met je kaarten.

woensdag 20 december (tot en met 6 januari) Winternachten met de Tarot

We gaan de stilte in. Deze tijd tussen de tijd in, waarin de zon op zijn laagste punt staat, gaan we elke dag bezig zijn met de tarot en ons diepste zelf. Dit is geen cursus, maar een weg in het donkerte die we samen afleggen tot de zon weer langzaam terug komt. Meer weten? Lees verder hier.

 

 

2024

De planning voor de eerste helft van het jaar volgt in oktober.

Januari

Start nieuwe lichting Verliefd op de Tarot in 78 dagen

 

Op verzoek gaat in januari ein-de-lijk een groepscursus Lenormand beginnen! Mede dankzij een aantal beta testers gaat het er echt van gebeuren; dit coole kaartendeck is heerlijk direct en superveelzijdig voor kaartleggingen. Praktisch, technisch. Dit gaat je hersens lekker kietelen! Voel je als een dame aan de thee in een salon in de 19e eeuw en kom mee leren!