Lunchwebinar 'Tosti's & Tarot'

 

In mijn dorp zijn er in de kerk lunchconcerten. Hier kun je onder genot van je boterham genieten van klassieke muziek uit het orgel, piano, kleine kamergroepen of een koor. Ik vond dat een supertof idee en bedacht dat het cool was om in de lunch tijd colleges te geven over onderwerpen die te maken hebben met de tarot. Je kennis verdiepen over wie en wat er allemaal invloed heeft op de tarot. Of praktische stromingen die heel goed te gebruiken zijn met de tarot. Er gaat vanalles voorbij komen dit jaar!

 

Voor deze lunchwebinars kun je je los opgeven of je geeft je op voor een reeks. Het jaar is verdeeld in twee helften. Tot en met juli zijn er 6 webinars, en vanaf september zijn er 4.

 

Schrijf je hieronder in en kom genieten in je lunchpauze!

Heerlijk een online webinar tijdens je lunchpauze volgen? Met een tosti en wat te drinken? Even je gedachten verzetten en genieten een keer in de maand op een donderdag tussen 12:00 en 13:00!

Voor de prijs van serieus een tosti en een thee zit je eersterang bij verdiepende onderwerpen die te maken hebben met de tarot.

Elk lunchwebinar is een aanvulling op je kennis over de tarot en zal je liefde voor de kaarten vergroten. Natuurlijk kan een webinar ook een goede start zijn voor je eigen interesse naar een onderwerp!

 

De onderwerpen voor het eerste halfjaar:

16 februari - Aleister Crowley en de Tarot

16 maart - Tarocci, de oorsprong van de Tarot

13 april - De Golden Dawn en hun invloed op de Tarot

18 mei - Pamela Colman Smith - een bijzondere dame in een bijzondere tijd

15 juni - Visualiseren en mediteren met de Tarot (een ontspannend momentje met de tarotkaarten)

13 juli - Eteilla Tarot; wijsheid van de oude Egyptenaren

 

 

Je kunt kiezen uit een los webinar of de hele reeks volgen.

De inschrijving sluit twee dagen voor elk lunchwebinar.

Je ontvangt vanaf een week van te voren een Zoomlink in je mail om het webinar bij te wonen.

Let op: er komt een replay beschikbaar van elke Tosti's & Tarot. Deze is tot een week na de live terug te kijken. Je ontvangt de dag NA het webinar hier een mail over.

 

Meer data worden snel bekendgemaakt.