In een groepje meer over de tarot leren? Lekker discussiëren en vooral samen van elkaar leren?

Dan zijn de groepsworkshops die ik geef een optie voor jou!

 

Maandelijks zijn er updates van nieuwe workshops en cursussen die gegeven worden, volg me vooral voor de laatste nieuwtjes op Instagram!

 

Wie zijn ze?

Wat betekenen ze?

Wat is het verschil tussen een schildknaap, ridder, koningin en koning?

Hoe lees je ze in een reading?

Wat nu als het er heel veel zijn?

 

Op deze vragen geef ik allemaal antwoord tijdens deze workshop van de maand! In 1 avond laat ik je zien hoe je de hofkaarten beter snapt, hoe je ze duidt en hoe je ze meeneemt in een reading.

Dit wordt een heerlijke laagdrempelige workshop waarbij je meteen praktisch aan de slag kunt, en onder mijn begeleiding kunt oefenen met je nieuwe kennis over de hofkaarten. Dit is dus een interactieve workshop waar we echt met de kaarten gaan werken.

 

De workshop is voor ieder niveau toegankelijk, maar het is wel handig als je al een beetje de tarot kunt leggen voor jezelf (en ja, je mag echt nog betekenissen opzoeken, ook dan kun je deze workshop volgen, juist zelfs!).

De workshop is online. Kun je er niet bij zijn? Er komt een replay die je op je gemak op een ander moment kunt kijken.

 

Doe je mee? Het enige dat je bij je hoeft te hebben zijn de tarotkaarten. Je krijgt ook oefenmateriaal (digitaal) toegestuurd waarmee je echt kunt werken en alles kunt nalezen.

Boek hieronder je plekje!

Naast de verleden/heden/toekomst legging is het Keltisch Kruis DE tarotlegging die je moet kennen. Deze legging staat ook altijd in de witte boekjes die in het doosje bij je tarotdeck zit.

Maar dit is ook meteen de grootste afknapper. Je koopt je deck, je doet deze legging en het duizelt je. Tien kaarten. Tien betekenissen en dan ook nog een antwoord op je vraag zien te vinden. Het lukt niet.

In deze workshop laat ik je zien hoe je deze legging het beste kunt doen zodat JIJ hem ook kunt leggen en duiden.

Ik heb een manier ontwikkeld waardoor deze legging echt heel goed te doen is en superwaardevolle antwoorden geeft op de vraag die jij hebt voor de kaarten.

Deze workshop is voor de ik-heb-net-een-deck-gekocht tarotliefhebber maar ook voor de meer gevorderde tarotgebruiker die nu echt het Keltisch Kruis onder de knie wil krijgen.

De workshop is online via Zoom. Maar als je me een beetje kent dan weet je dat een workshop bij mij laagdrempelig is, dat je altijd je vragen kunt stellen en dat we lekker aan de slag gaan.

Ook ontvang je van mij een mooi boekje zodat je later terug kunt lezen wat we gedaan hebben en waar je werkbladen in terug vindt zodat je kunt oefenen.

Wil je wel meegenieten maar kun je er niet bij zijn? Geen nood: er komt een replay die je op je gemak op een ander moment kunt kijken.

 

Het enige dat je bij je hoeft te hebben zijn de tarotkaarten en een goed humeur.

Boek hieronder je plekje!