L' Amour Toujours

Gepubliceerd op 18 juni 2022 om 15:18

Mijn cursisten vroegen mij tijdens de basiscursus een aantal keer (altijd grappig als die vraag voorbijkomt);

“Wat zijn de onderwerpen waar jij readings voor geeft?”

”Welke vragen stellen klanten jou?”

“Hoe ga je daar mee om?”

Want dan zijn ze nieuwsgierig naar wat er allemaal zo op me af komt.

En dan zeg ik: “Vijfennegentig procent van de vragen die ik krijg gaan over de liefde”

Ik heb gesprekken over beginnende liefde, over lange liefdes en soms hun perikelen, over exen, over minnaresses/minnaars die betrokken zijn, over overspel, over een onbereikbare liefde. Maar ik vind ook dat de liefde tussen twee vrienden/vriendinnen, relaties tussen broers/zussen er ook allemaal bij horen!

Ik help de klanten hun woorden terug te vinden, een appje te sturen, een lonk te krijgen, gevoelens helder te maken….. Echt van alles!

We hunkeren allemaal naar liefde… Toen ik begon met readings geven schrok ik daar wel van. Ambitieuze tuthola die ik was dacht dat ik ff al die mensen met hun werk en hun spirituele groei ging helpen. GEK werd ik van de “houd hij wel van mij?” vragen.

Tot ik het ging loslaten. Ik zag de nood bij deze lieve mensen. En ik voelde hoe moeilijk het is om over je emoties te praten. Want dat is het. Je zet twee heel verschillende mensen bij elkaar, en dan is het in het begin leuk, spannend, stomend, alle verliefdheid spat er af. En dan gaat de honeymoon fase voorbij en komt de echte persoon naast je op de bank tevoorschijn.

Een relatie is soms echt hard werken. In vertrouwen. In samenzijn. En in mijn ervaring weet ik dat ook wel, maar had ik het toen ik begon eigenlijk niet gekoppeld aan de tarot. Raar eigenlijk omdat ik het op mijn vingers kon natellen dat het ging gebeuren! L’amour toujours!

Ik begon het ook steeds leuker te vinden om een liefdesreading te doen. Sommige klanten zijn er heel schuchter en verlegen over om over hun liefde te praten. Denken dat ik het gek vind.

Ik vind het niet meer gek. Ik vind het niet meer dan logisch. We willen allemaal liefde.

Ik doe het nu met alle liefde, de liefdesreadings. Vaak merk ik dat de kaarten dan net even een spotlight zetten op een stukje van de relatie die de klant is vergeten. En dat is zooo verhelderend!

Heb jij wel eens een liefdesreading gehad? Zou je dat eens willen ervaren? Vraag dan eens een gratis sessie bij mij aan  via het contactformulier op mijn "Over mij" pagina <3

 

Heb een warm weekend vol met liefde!

 

Barbara

P.s. Ik voel de vraag: maar wat doe je dan met toxische relaties? Narcisme? Overspel? Ik blijf ff positief vandaag ;) maar daar heb ik ook zo mijn aanpak voor!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.