Lucet in Aurora Tarot - Agenda 2024

 

Elk jaar publiceer ik in januari en in augustus een agenda van wat er allemaal te doen is aan workshops, cursussen en webinars.

Er is voor elk niveau tarotliefhebber wel wat te doen!

Opgeven kan via de link die bij de aankondiging staat. Staat er nog geen link? Ongeveer 4-6 weken voor de datum komt de link in de agenda te staan.

 

Wil je op elk moment op de hoogte blijven van alles dat ik organiseer? Schrijf je dan vooral in voor mijn nieuwsbrief!

Deze valt zo aan het begin van elke maand in je mailbox. Daarnaast houd ik je ook altijd op de hoogte via mijn Instagram.

Wil je gegarandeerd zijn van een plekje? Mail me gerust om je op de geïnteresseerden lijst te laten zetten. Ik mail je zodra een workshop of cursus open gezet wordt.

Let op: al deze workshops en cursussen staan met potlood in mijn agenda. Wijzigingen voorbehouden!

 

Ik zie je graag :)

Warme groet,

Barbara

Januari

 

Maandag 8 januari 19:00 - 20:30 Jaarlegging workshop VOL!

 

Woensdag 10 januari Basiscursus Tarot 10:00-11:00 // 19:00 - 20:00

In deze cursus neem ik je mee langs de volledige basis van de tarot. Maar dat niet alleen; ook begin je bijna direct met leggingen/readings voor jezelf te doen, en je leven te verrijken met de wijsheid van de tarot. Lees meer over deze cursus op de cursuspagina.

 

Donderdag 11 januari 12:00 - 13:00 Tosti's & Tarot: Orakelkaarten gebruiken

Hoe zijn orakelkaarten anders dan tarot? En wat kun je er allemaal mee? Lunch lekker mee en kom oefenen met orakelkaarten.

Geef je hier op!

 

Februari

 

Donderdag 1 februari 12:00 - 13:00 Tosti's & Tarot: Imbolc en intenties zetten met de tarot

Terwijl de aarde nog koud is, en de temperaturen er voor zorgen dat we lekker warm binnen willen zitten gaan we onze zaadjes voor de lente planten met de tarot. In deze Tosti's neem ik je mee in een meditatie en een prachtige reading voor jezelf. Ik zorg voor al het materiaal! Geef je hier op

 

Maandag 5 februari & maandag 12 februari 19:00 - 20:00 Leggingen en readings doen met de Tarot

Vind je jezelf geen beginner meer maar ga je stuk op readings voor jezelf doen? In twee avonden oefenen we met opbouwende niveaus aan readings zodat jij niet alleen maar de kaarten los ziet, maar ook de rode draad en een mooie legging kunt uitleggen. Lees hier verder >>

 

Maart

 

Maandag 4 maart 19:00 - 20:00 (tot en met 8 april) - Start van de 6 weekse Thoth tarot cursus

Aangetrokken door de prachtige platen van de Thoth tarot? Maar geen idee hoe je deze bijzondere tarot kunt gebruiken? De Thoth is doordrenkt met magie, Qabalah en filosofie. Deze kaarten zijn anders dan de Waite Smith, en zul je ook op een andere manier lezen. Leer de prachtige verhalen van de Thoth, diepe tarotleggingen en een frisse blik op de tarot zelf. Perfect voor de gevorderde tarotist! Lees hier verder >>

 

Maandag 11 maart & Maandag 18 maart 10:00 - 11:00  Hofkaarten tackelen

De hofkaarten is een aparte groep kaarten die vaak te vaag worden geduid. Ik neem je mee naar handige manieren om echt de hofkaarten los te kunnen lezen van de rest van het kleine arcanum (ochtend 1), en hoe je de hofkaarten meeneemt in readings (ochtend 2) in een speciale masterclass! Lees hier verder >>

 

Donderdag 21 maart 12:00 - 13:00 Tosti's & Tarot Ostara; hoe tarot eigenlijk werkt

We duiken in hoe wij kunnen groeien met tarot, en wat nu, volgens verschillende experts, de werking van de tarot is. Hoe hebben die kaarten invloed op ons? We duiken er diep in.

 

April

 

Maandag 8 april/dinsdag 9 april - Start basiscursus tarot

Altijd al de tarot willen leren duiden EN leggen? Sluit dan aan bij mijn basiscursus! Heerlijk 11 weken onderdompelen in de tarot. Er is een ochtendles op de maandag (startend 8/4) en een avondles op de dinsdag (startend 9/4). Ook is er weer de mogelijkheid om op eigen tempo mee te doen. Ben jij er bij? Lees hier verder >>

 

Donderdag 11 april 12:00 - 13:00 Tosti's & Tarot Grote arcanum versus Kleine arcanum

Een uurtje tijdens de lunch tips en trucs en oefenen met de verschillen die er echt zijn tussen de twee groepen kaarten. Hoe behandel je ze in hun waarde? We oefenen met een aantal leggingen, en beleven de groepen vanuit verschillende oogpunten. Geef je hier op!

 

Donderdag 25 april 19:00 - 20:15 Magie en Tarot: Beltane editie

De cirkel is open; hoe kun je magie beoefenen met tarot? Speciaal voor heksen of magie-geinteresseerden die mee willen kijken in mjin keuken van heks-zijn en magie beoefenen. Lekker gecombineerd met tarot!

 

Mei

 

Donderdag 23 mei 12:00 - 13:00 Tosti's & Tarot De Golden Dawn en hermetische tarotdecks

Een diepere Tosti's waarin we kijken naar de invloed van de magische organisatie Hermetic Order of the Golden Dawn en hun invloed op de tarot.

 

Maandag 27 mei & 3 juni 19:00 - 20:00 Masterclass Qabalah en Tarot

Uitgebreider dan afgelopen jaar! We gaan diep de filosofie van Kabbalah en Qabalah (avond 1) en hoe je deze leer in de tarot ziet en kunt gebruiken (avond 2). De Qabalah is een systeem overgenomen uit het Joodse mysticisme die ongelofelijk veel invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de tarot zoals we die kennen. Helaas wordt er veel te weinig aandacht aan de Qabalah en ga ik daar bij deze masterclass diep op in. Dit helpt je om de gedachte achter de opbouw van de tarot, de elementen en de afbeeldingen beter te begrijpen. Je kunt je hier opgeven >>

 

Juni

 

Ergens deze maand starten weer de zomercolleges, oftewel Tarot 202. Zo tegen april worden de data hier gepubliceerd.

 

Donderdag 21 juni 12:00 - 13:00 Tosti's & Tarot Midzomer: Ontspannen en evenwichtig voelen met de Tarot

De balans opmaken op de middelste dag in het jaar. Ik zorg voor het thema, de ontspanning en een prachtige legging