In een groepje meer over de tarot leren? Lekker discussiëren en vooral samen van elkaar leren? Maar vooral: dieper op de tarot in. Dat is jouw wens.

Dan zijn de groepsworkshops/cursussen die ik geef een optie voor jou!

 

Maandelijks zijn er updates van nieuwe workshops en cursussen die gegeven worden in mijn agenda, maar volg me vooral voor de laatste nieuwtjes op Instagram!

 

Wat gaat 2024 brengen?

Of je stappen kunt zetten in je baan?

Echt zaken afsluiten in het oude jaar, maar niet zo goed weten hoe?

 

En vind je het lastig om meer dan een dagkaart te lezen in een tarotreading?

 

Dan is deze workshop voor jou!

Net als vorig jaar host ik dit jaar ook weer een heerlijke workshop voor alle tarotliefhebbers (beginnend of gevorderd) waarin we samen kijken naar hoe je een jaarlegging kunt doen voor het aankomend jaar. Want je wilt heel graag ZELF die legging doen. Ik ga je daarbij helpen. Niet alleen met jou die legging op papier geven, maar ook hoe je de kaarten kunt lezen.

 

Wat ga je krijgen?

- achtergrondinformatie over tarot en hoe je leggingen kunt doen

- een praktische workshop waarin ik je een makkelijke en fijne manier van een jaarlegging laat zien, ook geschikt voor de beginner!
- we zoeken je jaarkaart uit, je jaarthema's en onderzoeken dit allemaal met de tarot

- een handig naslagwerk om je reading af te maken

Maar ook:

- mijmeren over je doelen voor 2024

- zien hoe je naar je nieuwjaarswensen kunt werken met hulp van de tarot

 

 

Dit is een prachtige kennismaking met het leggen van de tarot!

 

Praktische zaken

De workshop is woensdag 13 december tussen 19:00 en 20:30

De workshop is online via Zoom te volgen, thuis vanaf de bank. Je krijgt van mij een week voor de workshop een mail met de toegangslink voor de workshop. Twee werkdagen voor de workshop ontvang je digitaal het werkboek en ander materiaal zodat je alles in huis hebt voor de workshop.

Het enige dat je zelf hoeft te regelen is een tarotdeck, wat pen en papier en wat lekkers voor tijdens de workshop. Voor de rest zorg ik!

Let op: Er komt geen replay van deze workshop.

Tijdens de winternachten is het stil.

Tijd voor onszelf.

Stilstaan bij onszelf.

Twaalf dagen elke dag een moment met de tarot, orakel- of affirmatiekaarten, of de runen.

Twaalf dagen legpatronen die jou laten zien wie jij bent.

Twaalf dagen inspiratie voor in je dagboek en mooie momenten met jezelf.

Twelfth Night, Rauhnachten of Winternachten is de tijd tussen midwinter en de start van het nieuwe jaar. In sommige tradities wordt gestart op 24 december en eindigt men op 6 januari.

Wij beginnen de dag van de nacht van midwinter, 20 december. De nacht die het langste duurt en waarin we merken dat het donker is. We werken toe naar het begin van het nieuwe jaar, waarin we al heel snel merken dat de zon weer terug gaat komen. Dit is een beweging die je in heel veel traditiest terugziet en geeft een gevoel van inkeer, en energie opdoen voor als het licht weer terugkeert.

Een mooi ritueel om 2023 af te sluiten.

 

De Winternachten kun je dit jaar op twee manieren met jezelf doorleven; Samen of Solo

Bij de Samen-versie krijg je:

- Een prachtig boek met twaalf unieke tarotleggingen (door mij ontworpen) passend bij de thema's van elke nacht in de Winternachten of Rauhnachten traditie, die jou inzicht geven. Een compleet werkboek van meer dan 76 pagina's met inspiratie, activiteiten en recepten die passen bij deze donkere dagen. Denk hierbij aan een mooie gedachte, meditatie of ritueel.

- Toegang tot een besloten Facebook groep waar we onze leggingen mogen delen, hulp vragen bij het duiden van je leggingen, kletsen over tarot en kennismaken met andere tarotliefhebbers!

- Tien Facebook ochtendmomenten waarin ik met een verhaal, gedachte, meditatie, tips en tarot inspiratie met je deel.

- Voor dat de Winternachten beginnen, op 18 december, niet alleen toegang tot het werkboek krijgen, maar ook een video van mij over hoe je grotere leggingen dan een dagkaart kunt duiden, en een tarotles op papier om de kaartbetekenissen voor jou levend te krijgen

 

De Winternachten kun je ook Solo doorleven;

Hierbij krijg je het complete werkboek als download op 18 december en kun je zelf bepalen hoe en wanneer je begint, en wat je doet.

Deze nachten doorleven is een prachtige aanvulling op je spirituele leven, een rustpunt in de hectiek van de Kerstdagen en geschikt voor beginnende en gevorderde tarot/orakel/runen liefhebbers!

 

Ik nodig je uit.

Bij inschrijving geef je toestemming dat je ik meerdere emails mag sturen om je op de hoogte te houden.