Wat leuk dat je een cadeautje zoekt!

Wil je een speciaal iemand een ervaring geven? Elke reading in mijn aanbod kun je cadeau doen (laat het mij weten dat het een cadeautje is!) maar wat je ook kunt doen is een hele speciale verjaardagreading. Deze reading staat helemaal in het teken van de jarige en hoe hij of zij in de wereld staat.

Wat ook kan is als je weet dat deze speciale persoon zelf iets uit wil zoeken dan kun je ook een waardebon voor mijn readings of trajecten geven. Een ervaring is zo veel meer bijzonder dan iets materieels!

liefs

Barbara

Het is jouw verjaardag!

Hiep hiep hoera!

Van harte gefeliciteerd met weer een rondje rond de zon!

Wil je voor jezelf een feestelijke reading? Of een cadeautje voor iemand anders omdat hij of zij het verdient? Of juist bijdragen aan een cadeau voor een heel bijzonder iemand?

Kies dan voor de waardebon voor die speciale persoon in je leven waarvan je weet dat ze de tarot interessant/cool/fijn/mooi vinden en als je ze echt speciale belevenis wilt geven.

Wil je een kant-en-klare belevenis geven? Kies dan voor een verjaardagsreading, die vind je hier.

 

Hoe werkt de waardebon?

De waardebon kan de jarige voor alles inzetten dat ik aanbied aan diensten die ik aanbied. Readings, maar ook de tarotlessen of het coachingstraject omdat het supergaaf is voor elke tarotliefhebber om zelf dieper de tarot in te gaan en daar mooie inzichten uit te halen.

Na aankoop ontvang je een digitale waardebon met daarop een kortingscode die hier inwisselbaar is.

Wil je het nog specialer maken? Voor een meerprijs kan ik er voor zorgen dat er een fysieke waardebon bij de jarige terecht komt. Leuk ingepakt en met een klein cadeautje t.w.v. 5 euro (incl. verzendkosten). Zet in de comments of ik de waardebon naar jou als koper stuur, of direct naar de jarige.

 

Gefeliciteerd!

Heb je een waardebon gekregen? Kies de reading of traject dat je graag zou willen doen en vul de code in.

Zorg er ook voor dat je de gehele bedrag van de waardebon kunt gebruiken, ik bied geen overgebleven waarde aan.

 

Heel veel plezier met je tarot belevenis!

 

Warme tarotgroet,

Barbara

 

 

Verjaardagsreading

€ 65,00

Verjaardagsreading

€ 65,00

Het is jouw verjaardag!

Hiep hiep hoera!

Van harte gefeliciteerd met weer een rondje rond de zon!

Wil je voor jezelf een feestelijke reading? Of een cadeautje voor iemand anders omdat hij of zij het verdient?

Dit is voor die speciale persoon in je leven waarvan je weet dat ze de tarot interessant/cool/fijn/mooi vinden en als je ze iets speciaals wilt geven.

 

Wat is de verjaardagsreading precies?

De verjaardagsreading is ongeveer 60 minuten en kan zowel aan de keukentafel live als online gedaan worden. De reading is heel speciaal; in de reading kijk ik met de kaarten naar het komende jaar voor je de jarige maar ook dieper in de jarige zelf met verschillende leggingen.

Na aankoop ontvang je een digitale of fysieke cadeaubon om aan de jarige te geven.

Wil je het nog specialer maken? Voor een meerprijs kan ik er voor zorgen dat er een fysieke waardebon bij de jarige terecht komt. Leuk ingepakt en met een klein cadeautje t.w.v. 5 euro (incl. verzendkosten). Zet in de comments of ik de bon naar jou als koper stuur, of direct naar de jarige.

Wil je een waardebon geven en de jarige zelf een soort reading of traject uit laten zoeken? Dat kan hier.

 

Aan de keukentafel

Je kunt bij mij aan de echte keukentafel in Zoetermeer (makkelijk te bereiken met auto en OV) waar wat te drinken en wat lekkers voor je klaarstaat, of je bent bij mij aan de online keukentafel waar je ook interactief bij je reading kunt zijn. Je kunt helemaal ontspannen in het moment, en dan maakt het echt niet uit of de reading aan de fysieke of de online keukentafel is.

 

Afspraken maken

Bij een keukentafel reading en een online reading voor een verjaardag is het handig als de jarige met mij contact opneemt. We maken dan een afspraak die past.

 

Hoe werkt een tarot reading bij mij?

- een persoonlijke reading passend bij jouw vraag of vragen

- je mag de reading opnemen

- je mag de kaarten fotograferen

- je krijgt van mij een prettige huiskamersfeer

- je krijgt van mij tips voor hoe je de inzichten van de reading zelf kunt gaan toepassen voor meer rust en magie in je leven