Je wordt wakker na een nacht vol woelen en piekeren en je grijpt je telefoon. Geen bericht van je geliefde. Al weken niet. Er zijn dingen gebeurd, maar je weet door de emotie niet meer goed wat. Je voelt jouw liefde, maar met pijn. Waarom wil de ander niet?

 

Een mail in je inbox van je werkgever. Het contact loopt niet lekker, jullie praten langs elkaar heen. Er wordt geen ruimte gegeven aan jouw wensen. Zoveel te zeggen, maar je weet niet hoe.

 

De dagen vliegen voorbij, je laat je voortslepen door de waan van de dag. Je hebt ambities, wensen voor je leven, maar die liggen ergens ver weggestopt. Ze zijn wel belangrijk, maar elke keer als je er iets mee wilt komt het er niet van. Andere mensen leggen druk op je, en je gaat mee in de stroom van het leven.

 

Je voelt je geleefd. Je hebt geen grip op wat er met je gebeurt. En dat knaagt. De hele dag. Je had dromen voor jezelf, maar je cijfert jezelf weg voor alles en iedereen. Niks gaat zoals jij het wil.

 

Je verhalen en gedachten kun je ook niet kwijt bij vrienden, geliefden of familie. Wie zit er nou te wachten op een mens dat met smart op iemand anders maar blijft wachten? Dat je te horen krijgt ‘hij (of zij) is de moeite niet waard, laat die ander toch’, ‘ga toch op zoek naar iemand anders’ of ‘dat kun je toch niet’, ‘waarom zou je dat doen?’ als je praat over je dromen? Allemaal van die dooddoeners waarvan je weet dat je ze te horen krijgt.

 

Dus je houdt het allemaal voor jezelf.

 

Denk je wel eens: "Wat zou het toch mooi zijn als het leven rozengeur en maneschijn zou zijn"? Als we zonder hobbels het leven doorkomen. Maar dat is niet wat de ervaring ons leert.

Je voelt je rot. Misschien somber. Niet gezien of gehoord. Er kan verdriet opspelen. Dat je merkt dat je voelt dat het leven je tegenstaat.

Soms weet je wel waardoor je dit allemaal voelt, vaak ook niet. En is het gissen naar wat je dwars zit.

 

Een los tarotconsult of -reading kan een duwtje de goede richting op zijn, maar als het dieper zit en je merkt dat je niet alleen de stappen kunt zetten naar wat je wilt in je leven dan is het nog steeds watertrappelen zonder einde.

 

Voel je dat je een reikende hand nodig hebt en dat die hand jou een tijd vast houdt?

Dan is coaching met de tarot wat voor jou.

 

Als tarotcoach is het niet meer zo dat we alleen kijken naar wat de tarot voor jou te zeggen heeft aan wijsheid en advies. Ik zie jou als coach ook als mens, en begeleid jou vaker en dieper zodat je merkt dat je echt vooruitkomt.

 

Wat is dan anders in de coaching dan bij een los tarotconsult? Bij een los consult geef ik directief aan wat de kaarten vertellen. In de coaching maak ik gebruik van transformationele technieken die juist bij jou verandering kan brengen. Een coach is geen adviseur. Een coach helpt bij jou losmaken wat voor jou het beste werkt om uit een vervelende periode te komen. Niet ik vertel wat je moet doen, wij puzzelen dat samen uit. Samen met de tarot.

 

In mijn praktijk heb ik ervaring met stressproblematiek, carrière wensen, het “niet verder komen in het leven” en het verzorgen van relaties tussen mensen.

 

Iedereen die bij mij aan de (online) keukentafel komt voor coaching en begeleiding zie ik als een uniek persoon. We hebben allemaal een andere achtergrond, andere karaktertrekken en onze goede en minder goede kanten. Dit neem ik allemaal mee tijdens de coaching. Daarom heb ik geen standaard plan voor sessies. De weg die voor jou het beste past betegelen we samen.

 

Dat betekent dat ik niet alleen tarotcoach ben, maar me ook spiritueel coach noem. Ik merk dat cliënten bij mij een speciale vraag hebben, die vaak ook een kern heeft in de spirituele kant van de cliënt. Heb je speciale wensen om jou te begeleiden? Daar kan ik, na overleg, vaak ook in voorzien. Denk aan magisch, passend bij hekserij, mindfulness. Door mijn jarenlange ervaring binnen de spirituele wereld heb ik veel kennis van de verschillende spirituele paden die belopen worden.

 

Tijdens de coaching zien wij elkaar regelmatig, maar dat niet alleen; ook tussendoor hebben wij contact en begeleid ik je.

 

Wil jij een rustiger en gelukkiger leven, passend bij jou? Heb jij een doel voor ogen waar jij heel graag naar toe wilt? Mail me voor een vrijblijvend gesprek via info@lucetinaurora.nl of vul het contactformulier in. We kunnen zowel in mijn praktijk als online of telefonisch afspreken.

 

Wat anderen zeggen:

 

Ik was al een tijdje bezig met tarotkaarten en schriftelijke leggingen. Ik wilde ook eens ervaren hoe het zou zijn om een persoonlijke tarotlegging te doen, mede omdat er een aantal dingen in mijn leven spelen waar ik mee verder moet, maar niet goed weet hoe (slepende scheiding en mogelijk nieuwe liefde).  De leggingen hebben me meer inzicht gegeven in wat er speelt. Het heeft me bewuster gemaakt van mezelf en het feit dat ik om duidelijkheid mag vragen. Het werken met Barbara is plezierig. Ze oordeelt niet als je elke nieuwe sessie toch weer bij hetzelfde onderwerp terug komt. Ze denkt mee en neemt de tijd voor je.
Deze sessies hebben mij weer een stukje dichter bij mijn doel gebracht: me kwetsbaar op durven stellen, meer voor mezelf kiezen en (nog) bewuster leven en genieten van de kleine dingen in het leven.
Dank je wel Barbara.
I.