Je wordt wakker na een nacht vol woelen en piekeren en je grijpt je telefoon. Geen bericht van je geliefde. Al weken niet. Er zijn dingen gebeurd, maar je weet door de emotie niet meer goed wat. Je voelt jouw liefde, maar met pijn. Waarom wil de ander niet?

 

Een mail in je inbox van je werkgever. Het contact loopt niet lekker, jullie praten langs elkaar heen. Er wordt geen ruimte gegeven aan jouw wensen. Zoveel te zeggen, maar je weet niet hoe.

 

De dagen vliegen voorbij, je laat je voortslepen door de waan van de dag. Je hebt ambities, wensen voor je leven, maar die liggen ergens ver weggestopt. Ze zijn wel belangrijk, maar elke keer als je er iets mee wilt komt het er niet van. Andere mensen leggen druk op je, en je gaat mee in de stroom van het leven.

 

Je voelt je geleefd. Je hebt geen grip op wat er met je gebeurt. En dat knaagt. De hele dag. Je had dromen voor jezelf, maar je cijfert jezelf weg voor alles en iedereen. Niks gaat zoals jij het wil.

 

Je verhalen en gedachten kun je ook niet kwijt bij vrienden, geliefden of familie. Wie zit er nou te wachten op een mens dat met smart op iemand anders maar blijft wachten? Dat je te horen krijgt ‘hij (of zij) is de moeite niet waard, laat die ander toch’, ‘ga toch op zoek naar iemand anders’ of ‘dat kun je toch niet’, ‘waarom zou je dat doen?’ als je praat over je dromen? Allemaal van die dooddoeners waarvan je weet dat je ze te horen krijgt.

 

Dus je houdt het allemaal voor jezelf.

 

Hoe zou je je voelen als je een veilige plek hebt waar je je emoties kwijt kunt op een (spirituele) fijne manier? Waar je al je zorgen en vragen aan de tarotkaarten kunt voorleggen, en dat zij je helpen met een route uitstippelen naar jouw doel in het leven? Jouw wensen in kaart brengen en onderzoeken hoe je ze zou kunnen laten uitkomen?

Dat je duidelijke taal krijgt hoe je voor jezelf kunt gaan staan, beter leert praten met anderen omdat je jezelf beter kent en dus ook zelfverzekerder vooruitkomt in het leven? En dus ook mooie momenten voor jezelf gaat creëren?

 

In 3 sessies van 1 uur ben ik je uitlaatklep voor alles wat er rond blijft spoken in je gedachten En het maakt niet uit of het over de liefde gaat, je werk, je ambities, je wensen voor je innerlijke Zelf, je spirituele groei of het alledaags leven. Alles is welkom. Ik laat je zien aan de hand van de boodschappen van de kaarten hoe je jouw Doel kunt bereiken.

 

Dit doe ik op een unieke manier; ik laat je niet gaan na een tarot reading om het zelf uit te zoeken zoals andere tarotisten dat doen, ik blijf juist met je terugkijken op wat de kaarten je hadden verteld en hoe je dat hebt mogen toepassen in je leven.

 

Aan het einde van deze 3 sessies zul je merken dat:

 • Je rust in je hoofd voelt
 • Je wensen voor jouw leven helder zijn
 • De stappen die je kunt zetten en waar je invloed op hebt om te gaan DOEN zijn helemaal helder
 • Je veel meer gaat durven
 • Beslissingen voor jezelf neemt
 • Steviger in je schoenen staat
 • Grip op je leven en de mensen in je directe omgeving

 

Wat het kost?

247 euro, betalen in 3 termijnen is ook mogelijk

 

Wat anderen zeggen:

 

"Barbara legt de kaarten en komt met nuchtere to the point uitleg van de kaarten. Heel fijn dat het met foto’s erbij goed uitgelegd word wat de periode voor je in petto heeft. Een lieve en meevoelende vrouw, niet zweverig maar rustig en behulpzaam.
Ik zou zeggen laat je kaarten leggen door deze dame, een echte aanrader.
"

P.

 

"Ik wilde je nog even bedanken voor de tijd en aandacht die je in de reading hebt gestoken!  Soms vind ik het even fijn om inzichten met de kaarten te krijgen! "

M.

 

She was wonderful, she explained everything well and when I expressed some confusion, she helped to add clarity to my reading to help me understand and feel connected to the reading. She was so sweet and kind and I really appreciate the time she took to do this for me.

B.

 

She's a wonderful and immensely gifted reader. Her insights were very helpful and too accurate. Thank you.

D.

 

 
Ik was al een tijdje bezig met tarotkaarten en schriftelijke leggingen. Ik wilde ook eens ervaren hoe het zou zijn om een persoonlijke tarotlegging te doen, mede omdat er een aantal dingen in mijn leven spelen waar ik mee verder moet, maar niet goed weet hoe (slepende scheiding en mogelijk nieuwe liefde).  De leggingen hebben me meer inzicht gegeven in wat er speelt. Het heeft me bewuster gemaakt van mezelf en het feit dat ik om duidelijkheid mag vragen. Het werken met Barbara is plezierig. Ze oordeelt niet als je elke nieuwe sessie toch weer bij hetzelfde onderwerp terug komt. Ze denkt mee en neemt de tijd voor je.
Deze sessies hebben mij weer een stukje dichter bij mijn doel gebracht: me kwetsbaar op durven stellen, meer voor mezelf kiezen en (nog) bewuster leven en genieten van de kleine dingen in het leven.
Dank je wel Barbara.
I.

 

 

Veel gestelde vragen

 • Wat krijg ik allemaal in dit traject?

Je krijgt tijd om echt even je gedachten/wens/droom voor jezelf helder te maken, en in de sessies pakken we telkens de tarotkaarten erbij om te zien hoe jij je volgende stappen kunt maken naar je wens. We doen de sessies online of bij mij aan de keukentafel, afhankelijk van waar jij je fijn bij voelt. In 4 en een half uur tijd zul je merken dat je zult gaan zien dat je veel meer controle hebt over wat je doet, voelt en zegt. De kaarten gaan dat duidelijk maken hoe dat bij jou werkt. Daarnaast krijg je van elke legging ook van mij een foto en wat uitleg zodat je houvast hebt voor de periodes tussen de sessies in. En niet onbelangrijk, ik ben er ook voor je tussen de sessies in met steun.

 

 • Hoe vaak zien we elkaar?

We zien elkaar 3 keer, met ongeveer een maand ertussen. In de weken dat we elkaar niet zien houden we mailcontact. Dit doen we omdat je van mij de tijd krijgt om alles a) te verwerken wat je bij de reading hebt gehoord en b) de tijd krijgt om te gaan gebruiken wat je bij de reading aan advies hebt gekregen. Niemand is perfect, en niemand kan het meteen 100%. Ik ben je vinger aan de pols en help je met warme hand door je terug te laten kijken op de reading en tijdens de volgende sessies nogmaals een reading te doen hoe je er voor staat. De kaarten gaan jou echt begeleiden.

 

 • Waarom zou ik kiezen voor coaching met de tarotkaarten?

Een gesprek hebben we sowieso, maar in mijn ervaring wijzen de tarotkaarten naar plekjes in ons zelf waarvan we soms geen weet hebben. Als een spotlight zeggen ze: “Hey heb je dit al eens gezien dat je dit kunt of voelt?”. Dat vind ik het mooie van de tarot. Daarnaast is het ook een supermooie psychologische tool omdat de symbolen ons onderbewustzijn triggert, en daar is een hoop verandering te vinden. Daarnaast krijg je doordat we de tijd nemen dat we samen voor jou kunnen zorgen. Echte diepe zorg voor je innerlijk, je gedachten en je persoon.

 

 • Maar kan ik niet ook gewoon voor een losse reading kiezen? Wat is het voordeel van jouw traject?

Bij een losse reading krijg je een hoop informatie. Zo veel dat het tijd nodig heeft om in te dalen in jou. Maar ook; bij een losse reading moet je het helemaal zelf doen. Dat is prima, maar hoe fijn is het als je met iemand nog eens terug kunt kijken en dan daarna gaat schaven? De tarot geeft een moment opnamen, en het kan zijn dat dan een viertal weken er alweer zo veel veranderd is dat je niet meer weet hoe nu verder te gaan. Dan kan ik samen met je kijken wat er al gelukt is, wat nog niet en wat er misschien nog getweaked moet worden.

 

Ga er voor!