Webinar Actie in de taxi met de tarot!

donderdag 31 augustus 12:00-13:00

Bijna september, de laatste maanden van 2023!

 

Ben je vers uit je vakantie vol met energie? Wil je voluit, actie in de taxi nog even die laatste vier maanden van het jaar?

Heb je nog zoveel wensen en doelen maar weet je niet goed waar jouw kracht ligt om ze op te pakken?

Daar kan jouw persoonskaart jou bij helpen. Deze kaart vertelt je waar je krachten en je valkuilen liggen. Als je dit weet, dan kun je zeker van jezelf je doelen stellen.

Maar wat is je persoonskaart? En hoe gebruik je die?

 

Als je hier nieuwsgierig van wordt nodig ik je uit voor dit gratis webinar waarin we bepalen wat jouw persoonskaart is dit jaar (en ja, ook al is het het 'einde' van het jaar, je kunt er nog zoveel van leren!) en krijg je van mij 3 tips hoe je jouw persoonskaart het fijnste kunt gebruiken om nog net dat laatste stukje 2023 fantastisch te maken.

 

De tarotkaarten zijn een waanzinnig mooi stukje spiritualiteit die jou raad kunnen geven en heel goed kunnen vertellen wat je nodig hebt in je leven. Jouw persoonskaart vertelt wat jouw kracht is, waar je steun uit kunt halen en welke intentie voor jou het beste werkt.

 

Schrijf je heerlijk in via onderstaand formulier!

 

Een week voor het webinar ontvang je van mij een Zoom link om het webinar bij te wonen.

En tot die tijd? Relax. Maak je vooral even niet druk en kom lekker naar het webinar samen met je tarotkaarten.

 

Kun je er niet live bij zijn? Geen nood, van dit webinar komt er een replay beschikbaar die je tot een week na de live sessie kunt bekijken.

Wie is Barbara?

 

De tarotnerd van Nederland, mindful met de tarot en heeft 140 decks die allemaal liefde krijgen

Al 19 jaar juf biologie in het middelbaar onderwijs

Verknocht aan praktische spiritualiteit

Zweefteef met de voeten op de grond

Ik wil heel graag dat iedereen die een tarotdeck ergens in de kast heeft gesmeten, nog steeds in boekjes aan het bladeren is bij een legging, JUIST op een relaxte en vrije manier de kaarten leren duiden. Zonder boeken. Met je eigen woorden.