Ben je op zoek naar antwoorden? Sta je voor belangrijke levenskeuzes? Merk je dat je stil staat in het leven? Zie je door de bomen het bos niet meer? Tarot geeft je helderheid in wat echt belangrijk is voor jou en geeft je inzicht in hoe je je levenspad zelf kunt bepalen.

 

Bij Lucet in Aurora, wat letterlijk ‘licht in de morgenstond’ betekent, staat de wijsheid en de hulp bij verlichting door de tarot centraal. Je kent het vast wel; zelf even een kaartje trekken als opkikker voor je je dag begint, of juist even een Tiktok of YouTube tarotreader opzoeken voor een online reading. Maar hier, bij Lucet in Aurora, gebeurt het echte werk; niks geen algemene readings, of intuïtief lezen. Wel diepe wijsheid en antwoorden of stappen voor jou persoonlijk.

 

 

Wat doet Lucet in Aurora Tarot?

Aan de online of de echte keukentafel bij Lucet in Aurora, geef ik, Barbara, warme tarotreadings, inspirerende tarotlessen en vind ik het belangrijk om de verhalen die om de tarot zijn heen gebouwd uit elkaar te halen in zin en onzin. De tarot is voor mij 25 jaar mijn maatje, mijn schouder en mijn passie. Als tarot nerd van Nederland wil ik laten zien dat de tarot totaal niet is zoals een horoscoop en dat je heldere en praktische boodschappen krijgt van de kaarten die jou verder kunnen helpen waar je op dit moment mee zit.

 

Wat is tarot?

Tarot is een eeuwenoud pak kaarten die je kunt gebruiken voor inzicht en zelfreflectie. De tarot werd voor het eerst echt gebruikt voor persoonlijke groei zo tegen de wisseling naar de twintigste eeuw. Dankzij Arthur Edward Waite, de vader van het Waite Smith tarotdeck, weten we nu hoe we de tarot als spiritueel hulpmiddel kunnen gebruiken en hoe we alle 78 kaarten los van elkaar kunnen zien, hun symboliek begrijpen en ze toepassen in readings.

Bij Lucet in Aurora gebruik ik het tarotdeck als een krachtig hulpmiddel om te zien wie je nu eigenlijk bent in je diepste Zijn, waar je goed in bent, aan kanten die je mag verzorgen en hoe je omgaat met situaties die je tegenkomt en je te begeleiden bij het begrijpen van jezelf en je situatie.

 

Doen bij Lucet in Aurora Tarot

Bij Lucet in Aurora Tarot kun je niet alleen terecht voor verschillende tarotreadings, maar ook voor tarotlessen en cursussen en coaching gebaseerd op de tarot en mindfulness.

 

Dit heb ik jou te bieden:

Warme en empathische readings

Meer dan 25 jaar ervaring met de Tarot

Jarenlange ervaring als professionele tarotreader

Samen in contact tijdens readings

Complete coaching voor spirituele en holistische begeleiding in je leven

 

Unieke zelfgeschreven workshops en cursussen

Tarotonderwerpen voorbij de basis tijdens workshops en masterclasses

Meer dan 19 jaar ervaring in het onderwijs als juf biologie en mentor

 

Is de tarot al zo lang op jouw pad, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met leren over de tarot? Kijk dan wat ik organiseer in mijn tarotschool. Wil je samen met mij de kaarten om antwoorden en wijsheid vragen? Boek via deze weg jouw live of online tarotreading bij mij aan de keukentafel. Ben je in je leven al langere tijd aan het botsen met jezelf? Merk je dat je niet uit patronen komt? Neem dan vandaag nog contact met me voor mindful coachen met de tarot.

 

 

Dit zeggen cursisten over mijn lessen :

 

'Dat het geen toekomstvoorspellen is, maar dat het kan helpen voor reflectie en inzicht. Heel fijn vond ik het dat jij dat zo benoemde ook. Want dat was altijd mijn huivering voor de tarot.'

 

'Ik vond het ontzettend leerzaam. Barbara legt goed uit, zet ons aan het denken en weet alles met elkaar te verbinden. Voor mij was het echt een duwtje in de goede richting om weer lekker met tarot bezig te zijn.'

 

'Fantastisch, oprecht een gemis de eerste dinsdagavonden na de cursus. Ontzettend leerzaam maar vooral duidelijk en ineens snapte ik het ook ipv de tig boeken die ik ervoor heb gelezen. Tarot voelt nu meer eigen.'

 

Dit zeggen mijn clienten over mijn tarotreadings:

 

'Gister een tarotlegging bij Barbara; wat een fijne, empathische en nuchtere vrouw die verleden, heden en de toekomst met elkaar verbindt; die verbanden legt en laat zien, die nuchtere en bruikbare adviezen geeft hoe verder op dit pad. Dankbaar dat ik haar gevonden heb, zeer aan te bevelen!'

Jolanda

 

'Deze dame heeft me even goed ogen open gemaakt, de juiste vragen en antwoorden zorgden bij mij dat ik erachter kwam non stop bevestiging nodig te hebben of ik er wel mocht zijn. Dank je wel Barbera voor je tijd en geduld en al je woorden die me enorm hebben geholpen bij dit persoonlijke proces. Ik kan deze nuchtere dame boordevol magie aan iedereen adviseren.'

Door

De stem van Tarot mag groter en groter worden! Blijf op de hoogte van mijn nieuwste tarotinzichten, mijn tarotdeck verslaving en speciale aanbiedingen en inspirerende berichten door me te volgen op Facebook, Instagram en Tiktok. Schrijf je ook in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van speciale readings en tarotschool-aanbod!

Barbara Karnekamp

Zoetermeer

Mail: info@lucetinaurora.nl

KVK nummer: 80467776

Social media